Extra klasse tijdens Euro pokal wedstrijd in Hoogkerk + teamrace op zaterdagavond.

Afgelopen zondag 3 februari tijdens de jaarvergadering van de deelnemende verenigingen aan het Euro Pokal kampioenschap werd WRO promotions voor de geweldige wedstrijd van 2012 beloond met een primeur. Tijdens de Euro pokal wedstrijd van WRO promotions in het Groningse, Hoogkerk op 24 en 25 augustus dit jaar zal de vrijestandaard klasse als extra klasse aan de start komen. Diverse vrijestandaard coureurs zouden graag aan het Euro Pokal kampioenschap willen deelnemen. In Hoogkerk zal worden gekeken of de vrijestandaard klasse eventueel in 2014 aan het kampioenschap kan worden toe gevoegd nu de motorfietsklasse steeds minder deelnemers trekt. WRO promotions krijgt de eer, aangezien de meeste deelnemers uit de vrije standaardklasse ook uit het Noorden komen. Voor de vrije standaard coureurs zal Hoogkerk een super uitje worden, tweedagen crossen op een locatie gebeurt niet zo vaak. De mannen zullen dit weekend gaan strijden voor het Open Gronings kampioenschap. Opgave via : h.reitsma01@upcmail.nl of 0653503789

Meer nieuws van uit Hoogkerk, pp zaterdagavond zal er een 2,5 uurs team race plaats vinden voor de standaardklasse volgens KNAF reglement Standaardauto en normale banden er onder. elk deelnemend team moet minimaal uit twee coureurs per auto bestaan Meerdere coureurs per auto is toe gestaan, minder niet.
Ook hier geld voor opgave via : h.reitsma01@upcmail.nl of 0653503789

Alle overige deelnemers aan de Euro Pokal wedstrijd geven zich op via de Euro Pokal organisatie www.euro-pokal.info.
Meer info over de Euro Pokal wedstrijd van Hoogkerk zal binnenkort te vinden zijn op www.wro-promotions .nl
Buitenpost, 18 juni 2013

Beste relaties, coureurs, medewerkers en sponsoren,

Door een ernstige ziekte van een van de bestuurders van WRO-Promotions, moeten wij u helaas mededelen, dat
WRO-Promotions de Euro Pokal Autocross op 24 en 25 augustus niet gaat organiseren.
Gezien de herstelperiode, die toch behoorlijk lang zal worden, zijn wij helaas genoodzaakt om deze moeilijke beslissing te nemen. Daarom zal WRO-Promotions eerst tot eind 2014 geen evenementen gaan organiseren.
Wij willen alle mensen die reeds veel energie in dit evenement hebben gestoken, hartelijk danken voor jullie inzet.
Sponsoren worden nog schriftelijk op de hoogte gesteld.

Maar………..

De ACV Opsterland is bereid gevonden, om de wedstrijd samen met de Euro Pokal organisatie te organiseren. De 2-uursrace zal niet verreden worden, wel zal de Vrije-standaardklasse aan de start komen.
Wij als WRO-Promotions wensen de ACV Opsterland veel succes met het organiseren van dit Euro Pokal weekend in Hoogkerk op 24 en 25 augustus.

Hopende op jullie begrip en er vanuit gaande dat de ACV Opsterland (die al vele grote NK-wedstrijden heeft georganisserd), er ook een fantastisch evenement van kan maken.

Met vriendelijke groeten,

WRO-Promotions

home | info | nieuws | europokal | racing-expo | contact | links
Copyright ©WRO Promotions™ 2012


Apuls (6K) Atomic (3K) radionl (9K)